Home

 

Verzekeringen

DELA

 

Over_ons

Contact

Klantenzone

 

Verzekeringen

Wij zijn een onafhankelijk verzekeringskantoor en zijn aan geen enkele maatschappij gebonden. Dit is een bewuste keuze. In het belang van de klant kijken wij verder dan het aanbod van een en dezelfde maatschappij.

 

Wij proberen ons te onderscheiden omdat wij de volgende drie kernpunten zeer belangrijk vinden: werken op maat, persoonlijke service en ervaring in schadebeheer. Wat betekent dit voor onze klanten?

Wij verzekeren uw pakket op maat van uw behoeftes. Dit laat u toe om enkel producten te onderschrijven waar u zelf voor de volle 100% achter staat.

Persoonlijke service dragen wij hoog in het vaandel. Onze klanten krijgen steeds dezelfde vertrouwenspersonen wanneer ze ons kantoor contacteren. Wij kennen hun situatie en kunnen hen daarom persoonlijk adviseren. Dit in tegenstelling tot de grotere kantoren, waar vaak een groot verloop van personeel is.

Zaakvoerder Tonny heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de sector. Hij weet daarom als geen ander hoe hij een schadedossier moet opvolgen. Wij proberen er steeds het maximale voor onze klanten uit te halen zodat hun schades op de best mogelijk manier geregeld worden. Bij de afhandeling van hun schadedossier staan wij onze klanten bij.

Wij bieden niet alleen verzekeringen voor particulieren aan maar ook voor zelfstandigen en bedrijven. Een kort overzicht van ons aanbod: 


- Autoverzekering
- Brandverzekering
- Familiale verzekering
- Pensioenverzekering
- Hospitalisatieverzekering
- Reisverzekering
- Instrumentenverzekering

Via het menu contact kunt u gratis een offerte vragen. Wij helpen u graag verder.

 
 

- Autoverzekering
- Brandverzekering
- Familiale verzekering
- Reisverzekering
- Hospitalisatieverzekering
- Dela

 

- Aansprakelijkheidsverzekering
- Patrimoniumverzekering
- Arbeidsongevallen
- Groepsverzekering

 

Tonny Van Otterdijk NV ⎪ Ven 10 ⎪ 3930 Hamont-Achel ⎪ Tel.: 011641995 ⎪ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ⎪ BE 0446.444.973

Wettelijke informatieplicht verzekeringenDisclaimerPrivacy Policy

© 2013 TVO NV, alle rechten voorbehouden. ⎪ RCWebdesign