Home

 

Verzekeringen

DELA

 

Over_ons

Contact

Klantenzone

 

Over ons

Onze firma, Tonny Van Otterdijk nv, is een Hamont-Achels bank- en verzekeringskantoor dat al meer dan 25 jaar ervaring heeft. Zaakvoerder Tonny Van Otterdijk richtte het bedrijf in 1987 op en is sinds 1992 fulltime actief in de sector. In 2007 stapte zoon Jan mee in de zaak. Vandaag kunt u van ons een uitgebreid advies over uw verzekeringen verwachten. U krijgt ook persoonlijke service voor uw hypotheek en bankzaken.

 

Voor uw verzekeringen werken wij samen met meerdere maatschappijen. Wij vinden onafhankelijkheid belangrijk zodat wij steeds een product kunnen aanbieden dat voldoet aan uw wensen. Zowel de KMO, de zelfstandige als de particulier kunnen bij ons terecht voor alle verzekeringen die er op de markt te vinden zijn. Vraag ons in het menu contact gerust naar een offerte voor uw auto-, brand-, familiale-, of hospitalisatieverzekering. Wij garanderen u dat u versteld zult staan van ons aanbod.

 

Onze taak eindigt niet met het zoeken naar het juiste product. Wij helpen u natuurlijk ook bij de afhandeling van uw schadedossier. Wij bemiddelen bij de maatschappijen en proberen het maximaal haalbare er voor u uit te halen. Goed schadebeheer, daar gaan we samen voor!

 

Ons kantoor biedt ook hypotheek- en volledige bankservice aan. Wij hebben enkele unieke troeven die ons toelaten u een woonkrediet aan te bieden dat voor u op maat wordt gemaakt. Wij helpen u ook graag verder met al uw bankzaken, zonder dat u hiervoor kosten moet betalen.

 

Kortom, bij ons bent u op de juiste plaats. Contacteer ons gerust voor de analyse van uw verzekeringspakket of een spaarproduct op maat.

 

Medewerkers

Tonny Van OtterdijkTonny Van Otterdijk
Afgevaardigd bestuurder
Contactpersoon verzekeringen, hypotheken
011/64.19.95
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Jan Van OtterdijkJan Van Otterdijk
Bediende
Contactpersoon bankservice en verzekeringen
011/64.19.95
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rik Van OtterdijkRik Van Otterdijk
Bediende
Contactpersoon bankservice en verzekeringen
011/64.19.95
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

- Autoverzekering
- Brandverzekering
- Familiale verzekering
- Reisverzekering
- Hospitalisatieverzekering
- Dela

 

- Aansprakelijkheidsverzekering
- Patrimoniumverzekering
- Arbeidsongevallen
- Groepsverzekering

 

Tonny Van Otterdijk NV ⎪ Ven 10 ⎪ 3930 Hamont-Achel ⎪ Tel.: 011641995 ⎪ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ⎪ BE 0446.444.973

Wettelijke informatieplicht verzekeringenDisclaimerPrivacy Policy

© 2013 TVO NV, alle rechten voorbehouden. ⎪ RCWebdesign